Όροι Χρήσης

Όροι χρήσης


Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.electrofun.gr ανήκει στην εταιρεία «ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ» που εδρεύει στην Αμαλιάδα στην οδό Κολοκοτρώνη & Φιλικής Εταιρείας με Α.Φ.Μ.: 133060169 και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ 047903825000 Τηλ.: 211-8007879 - 2622770971 , email: info@electrofun.gr  (εφεξής για λόγους συντομίας: Electrofun.gr)
Απαγορεύεται με οποιοδήποτε τρόπο η τροποποίηση της ιστοσελίδας αυτής Electrofun.gr  και των στοιχείων της (φωτογραφίες, κείμενα, εμπορικά σήματα κτλ.) για δημόσιο ή εμπορικό σκοπό, αν δεν έχει προηγηθεί η σχετική γραπτή άδεια από την Electrofun.gr
Η Electofun.gr διατηρεί το δικαίωμα για αλλαγή στους όρους χρήσης οποιαδήποτε χρονική στιγμή και χωρίς καμία προειδοποίηση. 
Η Electofun.gr  λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών που δέχεται καθημερινά δεν μπορεί να εγγυηθεί για την διαθεσιμότητα των προϊόντων , αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών για την μη διαθεσιμότητα τους και τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν. 
Η Electofun.gr   δεν έχει καμία ευθύνη έμμεση ή άμεση για ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, καθώς για την κακή χρήση ή κακή τοποθέτηση των προϊόντων και ούτε για τυχόν καθυστερήσεις στις αποστολές των παραγγελιών που αποστέλλονται μέσω των μεταφορικών εταιρειών.
 

Εισαγωγή

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για την Electrofun Χρυσανθακόπουλος Ζ. Χρήστος. με ΑΦΜ 998184801 που εδρεύει στην Αμάλιαδα Κολοκοτρώνη & Φιλικής Εταιρείας TK 27200 , η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας έχει πρωταρχική σημασία. Για το λόγο αυτό λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο, τόσο από την ίδια την εταιρία, όσο και από τρίτους που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της εταιρίας. 

Θα θέλαμε επίσης να σας διαβεβαιώσουμε ότι στην Electrofun Χρυσανθακόπουλος Ζ. Χρήστος, δεν συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με ανηλίκους κάτω των 16 ετών.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία Electrofun Χρυσανθακόπουλος Ζ. Χρήστος. με έδρα στην Αμάλιαδα Κολοκοτρώνη & Φιλικής Εταιρείας, τηλ: (+30) 211 800 7879, website : electrofun.gr ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει. 

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε στο email: support@electrofun.gr , Χρυσανθακόπουλος Χρήστος , τηλ 211 800 7879

Ποιος είναι ο σκοπός επεξεργασίας και πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας

Τα δεδομένα σας τα χρησιμοποιούμε με διάφορους τρόπους οι οποίοι διαφέρουν ανάλογα με τον εκάστοτε σκοπό επεξεργασίας. 
Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες η Electrofun Χρυσανθακόπουλος Ζ. Χρήστος. δεν θα μπορέσει να προβεί σε ενέργειες αν δεν έχει συγκεκριμένα Προσωπικά Δεδομένα, όπως για παράδειγμα τα Προσωπικά σας Δεδομένα που απαιτούνται κατά την επεξεργασία των παραγγελιών σας ώστε να μπορούν να παραδοθούν από το μεταφορέα σε εσάς και όχι σε κάποιο άλλο τρίτο πρόσωπο. 
Σκοποί επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν:

(α) η παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε από εμάς όπως για παράδειγμα η αγορά προϊόντων (π.χ. η αγορά ενός RadioCd) που επιθυμείτε να αγοράσετε από εμάς. Συγκεκριμένα:

Εκτέλεση των παραγγελιών σας

Για να παραδίδουμε τις παραγγελίες σας και να μπορούμε να σας υποστηρίζουμε και μετά την πώληση τα απαραίτητα στοιχεία που χρειαζόμαστε είναι:

  • το όνομα και επίθετο και για επιχειρήσεις ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επάγγελμα, ώστε να γνωρίζουμε που γίνει η παράδοση και σε ποιόν πρέπει να παραδώσει
  • την διεύθυνση τιμολόγησης ή και παράδοσης ώστε να μπορείτε να παραλάβετε στο χώρο σας
  • τον αριθμό σταθερού τηλεφώνου για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας αναφορικά με την παραγγελία σας
  • τον αριθμό κινητού τηλεφώνου για την ηλεκτρονική σας ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή και τηλεφωνικής επικοινωνίας αναφορικά με την παραγγελία σας
  • την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email), ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις αναφορικά με την παραγγελία σας.
  • Όλα τα παραπάνω είναι απαραίτητα και για πρόληψη και ανίχνευση απάτης εναντίον σας αλλά και εναντίον της εταιρίας μας.

(β) Κατόπιν δικής σας συγκατάθεσης και εφόσον μας έχετε χορηγήσει, είτε κατά την δημιουργία λογαριασμού μέλους, είτε κατά την εγγραφή σας στα newsletter μας και την προσωποποιημένη επικοινωνία, τα κατά περίπτωση ενδεχόμενα αναγκαία στοιχεία σας, παρέχονται και οι εξής δυνατότητες:

Εγγραφή στα newsletter, την αποστολή ενημερώσεων και προσφορών:

  • Για την εγγραφή στα newsletters, την αποστολή ενημέρωσης και των προσφορών θα πρέπει να μας δώσετε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email)

Με την εγγραφή στα Newsletter μας, τις προσωποποιημένες ενημερώσεις και την αντίστοιχη συγκατάθεση σας, θα μπορείτε να απολαμβάνετε όλες μας τις ενημερώσεις και προσφορές που αποστέλλουμε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και μηνύματα κειμένου ή Instant messaging μέσω σχετικών υπηρεσιών (για παράδειγμα με SMS, Viber, Push Notifications κα).

Δημιουργία λογαριασμού μέλους:

  • Για την δημιουργία Λογαριασμού Μέλους θα πρέπει να μας δώσετε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και να ορίσετε τους δικούς σας προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης

Με την εγγραφή και την αντίστοιχη συγκατάθεση σας, θα μπορείτε να απολαμβάνετε όλες μας τις ενημερώσεις και προσφορές που αποστέλλουμε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και μηνύματα κειμένου ή Instant messaging μέσω σχετικών υπηρεσιών (για παράδειγμα με SMS, Viber, Push Notifications κα).

Δημιουργία λογαριασμού μέλους:

  • Για την δημιουργία Λογαριασμού Μέλους θα πρέπει να μας δώσετε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και να ορίσετε τους δικούς σας προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης

Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών

Τα δεδομένα που συλλέγουμε από τον ιστότοπό μας χρησιμοποιούνται για συμμετοχή σας σε Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών, υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο. Η Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών σήμερα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

Εξατομικευμένη επικοινωνία (profiling)

Θέλοντας να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να χρησιμοποιούνται για αποστολή εξατομικευμένων ενημερώσεων, εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο. Περισσότερες πληροφορίες για τη διενέργεια κατάρτισης προφίλ στην αντίστοιχη ενότητα παρακάτω.

Δημιουργία λογαριασμού μέλους με την χρήση των μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης:

  • Για την δημιουργία Λογαριασμού μέλους με την χρήση των μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης θα πρέπει να δώσετε την συγκατάθεση σας στο εκάστοτε μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης
  • Απαραίτητο στοιχείο που λαμβάνουμε από το μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης είναι η διεύθυνση του Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου σας
  • Τα επιπλέον στοιχεία που λαμβάνουμε εξαρτώνται από το εκάστοτε μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορεί να είναι είτε το φύλο είτε η ημερομηνία γέννησης σας ή και τα δύο εάν και εφόσον τα έχετε δηλώσει ως δημόσια.

Αναλυτικά για την χρήση των μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης δείτε την αντίστοιχη ενότητα παρακάτω.

Με την δημιουργία λογαριασμού μέλους σύμφωνα με τα παραπάνω και την αντίστοιχη συγκατάθεση σας, θα πραγματοποιείτε τις επόμενες παραγγελίες σας χωρίς να χρειάζεται να καταχωρείτε εκ νέου τα στοιχεία σας. Θα μπορείτε να απολαμβάνετε πλέον μία βέλτιστη εμπειρία με πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού σας, στο ιστορικό των παραγγελιών σας και το status των ανοιχτών σας παραγγελιών, τα αγαπημένα σας και όλες τις ρυθμίσεις που προσφέρονται στην σελίδα «ο Λογαριασμός μου». 
Έτσι θα αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα σας τα στοιχεία ώστε να μπορείτε να τα συμπληρώνετε ή να τα τροποποιείτε κατά περίπτωση. Θα μπορείτε να καταχωρήσετε στο λογαριασμό σας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την εκτέλεση των παραγγελιών σας, ώστε να μην χρειάζεται να τα συμπληρώνετε κάθε φορά που παραγγέλνετε. 
Επίσης θα μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να προσθέσετε επιπλέον στοιχεία όπως το φύλο και η ημερομηνία γέννησης σας τα οποία θα μας επιτρέψουν να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε μία ακόμα πιο κοντά στις ανάγκες σας και πιο προσωποποιημένη ενημέρωση.

Στοιχεία Πιστωτικών/Χρεωστικών Καρτών

  • Στοιχεία πιστωτικών καρτών σας ζητούνται κατά την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας εφόσον επιλέξετε τον σχετικό τρόπο πληρωμής και αφορούν αποκλειστικά την ηλεκτρονική διαβίβαση τους μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος προς το τραπεζικό ίδρυμα για την ολοκλήρωση της πληρωμή σας και μόνο. Η Electrofun Χρυσανθακόπουλος Ζ. Χρήστος. δεν κρατάει κανένα στοιχείο πιστωτικών καρτών στα συστήματα της.
  • Για την υλοποίηση της υπηρεσίας πιστοποίησης κατόχου κάρτας ενδέχεται να απαιτηθεί η μεταφορά στοιχείων της κάρτας τους, σε τρίτο πάροχο, συνεργαζόμενο με την τράπεζα η οποία υλοποιεί την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής μέσω κάρτας.

Ποιοι είναι οι νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε τα επεξεργαζόμαστε μόνο όταν έχουμε νόμιμο λόγο να το κάνουμε.

Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν:

(α) η παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε εμάς όπως για παράδειγμα η αγορά προϊόντων (π.χ. η αγορά μιας Πηγής) και κατά συνέπεια η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων στο πλαίσιο αυτό, για την απόδειξη των παραγγελιών σας, για την μετά την πώληση υποστήριξη, για να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις παραγγελίες σας και γενικά όπου είναι λογικά αναγκαίο ή απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση των διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων. 
(β) η διαφύλαξη και προστασία των εννόμων συμφερόντων, τόσο των δικών σας όσο και των δικών μας. Έτσι, χρησιμοποιούμε κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV) και κάμερες ασφαλείας προκειμένου να είμαστε σε θέση να προστατεύουμε την ασφάλεια φυσικών προσώπων, υλικών, εγκαταστάσεων καθώς επίσης και ειδικά λογισμικά ασφαλείας που στόχο έχουν τον εντοπισμό και αποτροπή κακόβουλων ενεργειών: συγκεκριμένα κατά την επίσκεψη σας στους φυσικούς χώρους της εταιρίας μας αλλά και στις ηλεκτρονικές μας σελίδες χρησιμοποιούμε πληροφορίες, όπως για παράδειγμα η διεύθυνση IP, οι πληροφορίες θέσης, οι συσκευές των χρηστών κοκ ώστε να εντοπίσουμε ή να αποτρέψουμε απάτες ή καταχρήσεις της ιστοσελίδας μας. 
(γ) η συμμόρφωση με υποχρέωση που επιβάλλεται από το νόμο, όπως κανονιστική συμμόρφωση για φορολογικούς σκοπούς 
(δ) η συγκατάθεση που παρέχετε υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο, προκειμένου να: εγγραφείτε στα newsletter, να λαμβάνετε ενημερώσεις για προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές, να συμμετέχετε σε έρευνα ικανοποίησης, να σας στέλνουμε προσωποποιημένες ενημερώσεις οι οποίες επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με το ισχύον κάθε φορά πλαίσιο.

Επιτρέπεται σε ανήλικους και παιδιά να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας?

Η Electrofun Χρυσανθακόπουλος Ζ. Χρήστος. δεν προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της για αγορά από παιδιά και ανήλικους κάτω των 16 ετών. 
Τα παιδικά προϊόντα που προσφέρουμε για αγορά, απευθύνονται αποκλειστικά για αγορά από ενήλικες και όχι από παιδιά ή ανηλίκους κάτω των 16 ετών.
Εάν είστε κάτω των 16 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας μόνο με τη συμμετοχή και την έγκριση ενός γονέα ή κηδεμόνα.

Πού διαβιβάζουμε τα δεδομένα

Η Electrofun Χρυσανθακόπουλος Ζ. Χρήστος. διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, στους οποίους η εταιρία αναθέτει την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό της. Συγκεκριμένα: 
Τα δεδομένα μεταβιβάζονται μόνο σε συνεργαζόμενες εταιρείες με την Electrofun Χρυσανθακόπουλος Ζ. Χρήστος. που παρέχουν υπηρεσίες με σκοπό την αποστολή διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Επίσης, τα δεδομένα αυτά διαβιβάζονται σε συνεργαζόμενες με την Electrofun Χρυσανθακόπουλος Ζ. Χρήστος. επιχειρήσεις με σκοπό την αξιολόγηση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών και την αξιολόγηση των προϊόντων & υπηρεσιών μας. 
Επίσης για τους σκοπούς υλοποίησης της σύμβασης πώλησης διαβιβάζονται δεδομένα σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στις οποίες έχει ανατεθεί η εκτέλεση μέρους της σύμβασης όπως μεταφορικές εταιρίες ή επιλεγμένα από εσάς σημεία παραλαβής. 
Στις περιπτώσεις αυτές η Electrofun Χρυσανθακόπουλος Ζ. Χρήστος. παραμένει υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας, υπογράφει δε ειδική σύμβαση με τους τρίτους στους οποίους αναθέτει εκτέλεση δραστηριοτήτων επεξεργασίας, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία διενεργείται σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο και ότι κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και ανεμπόδιστα να ασκήσει τα δικαιώματα που του απονέμει το νομικό πλαίσιο.

Χρονικό Διάστημα Αποθήκευσης

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση: 
Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις. 
Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση. 
Για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών (marketing activities), τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της. 
Επίσης θα διατηρήσουμε τα δεδομένα του λογαριασμού σας για όσο διάστημα τον διατηρείτε και δεν έχετε ζητήσει την διαγραφή του. Δεδομένα σας, τα οποία μας δίνετε με σκοπό να σας παρέχουμε υπηρεσίες, θα διατηρούνται για όσο χρειάζεται ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες αυτές. Εφόσον είναι λογικά αναγκαίο ή απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση των διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων, ενδέχεται να διατηρήσουμε κάποιες από τις πληροφορίες σας, όπως απαιτείται, ακόμα και μετά τη λήξη του λογαριασμού σας ή δεν χρειάζεται πλέον να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες σας. 
Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της Electrofun Χρυσανθακόπουλος Ζ. Χρήστος. στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: support@electrofun.gr Χρυσανθακόπουλος Χρήστος Τηλέφωνο Επικοινωνίας 211 800 7879
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, ακολουθώντας (κάνοντας click) στον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), που υπάρχει στις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα

Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από την Electrofun Χρυσανθακόπουλος Ζ. Χρήστος. απολαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα πρόσβασης:

Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Έτσι λοιπόν, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.

Δικαίωμα διόρθωσης:

Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ερχόμενοι σε επαφή με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

Δικαίωμα διαγραφής:

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση την συγκατάθεσή σας ή με προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείται την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία:

Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ.

Δικαίωμα στη φορητότητα:

Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης:

Τέλος, η Electrofun Χρυσανθακόπουλος Ζ. Χρήστος. σας ενημερώνει ότι όπου η επεξεργασία βασίζεται στην συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας προτού την ανακαλέσετε. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας απευθυνθείτε στο τμήμα προσωπικών δεδομένων στο email : support@electrofun.gr Χρυσανθακόπουλος Χρήστος Τηλέφωνο Επικοινωνίας 211 800 7879. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, ακολουθώντας (κάνοντας click) στον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), που υπάρχει στις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες. 

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας μπορείτε να απευθύνεστε στο τμήμα προσωπικών δεδομένων στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: support@electrofun.gr Χρυσανθακόπουλος Χρήστος Τηλέφωνο Επικοινωνίας 211 800 7879.

Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ

Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: (+30) 210 6475600, Fax: (+30) 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η Electrofun Χρυσανθακόπουλος Ζ. Χρήστος. εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους. Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς.

Ενημέρωση για τα Cookies

Τι είναι τα Cookies;
Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη (συνήθως στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως Chrome, Opera, Mozilla Firefox, Edge, etc), ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων, διαφημίσεων, κλπ). 
Πως και γιατί χρησιμοποιούμε τα Cookies; 
Το www.electrofun.gr χρησιμοποιεί "cookies" για τη συλλογή πληροφοριών ηλεκτρονικής δραστηριότητας, για να αποθηκεύσουν τις προτιμήσεις και τις ρυθμίσεις σας καθώς και για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης στο site. Επίσης, χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς σας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους. 
Τα cookies σε καμία περίπτωση δεν βλάπτουν τη συσκευή σας και μπορεί να μας επιτρέψουν να σας προσφέρουμε ταχύτερη και καλύτερη πλοήγηση στον ιστότοπό μας. 
Χρήση των Cookies: 
Αποθηκεύουμε στη συσκευή σας τα απολύτως αναγκαία cookies για τη λειτουργία του ιστοτόπου. 
Με την περαιτέρω χρήση του site αποδέχεστε την χρήση cookies. 
Τα Cookies που αποστέλλονται από την διαδικτυακή μας τοποθεσία και αποθηκεύονται στην ηλεκτρονική σας συσκευή είναι ενδεικτικά τα παρακάτω:

  • IIS session cookie
  • Skroutz Analytics
  • CardinalCommerce
  • Google Analytics
  • Google Adwords
  • DoubleClick (Google)
  • AddThis
  • Lotame Solutions
  • AdRoll


Απενεργοποιώντας τα Cookies ή κάνοντας ανάκληση της συγκατάθεσης σας, συγκεκριμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν θα είναι διαθέσιμες. Επιπλέον ενδέχεται να επηρεαστεί η απόδοση και η λειτουργικότητα του διαδικτυακού τόπου.

Πως μπορείτε να διαγράψετε τα cookies

Μπορείτε να διαγράψετε τα cookies και να απενεργοποιήσετε τη χρήση τους. Επιλέξτε τον browser που χρησιμοποιείτε και ακολουθήστε τις οδηγίες: 
Chrome - https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=el 
Safari - https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=en_US 
Firefox - https://support.mozilla.org/el/kb/pws-energopoiw-th-leitoyrgia-do-not-track 
Edge - https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy 
Εάν χρησιμοποιείτε κάποιον άλλον browser, συμβουλευτείτε τις πληροφορίες του παρόχου του. 

Προσοχή: Η πολιτική μας για τα cookies μεταρρυθμίζεται προκειμένου να είναι συμβατή τόσο με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων όσο και τον Κανονισμό ePrivacy (δεν έχει ακόμα εκδοθεί).

Διενέργεια αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ή/και κατάρτιση προφίλ

Κατά τις επισκέψεις σας στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να περιηγείστε και να παραμένετε ανώνυμος χρήστης μέχρι να αποφασίσετε ότι θέλετε να εγγραφείτε είτε δημιουργώντας λογαριασμό μέλους, είτε με την εγγραφή σας στα newsletter μας και τις προσωποποιημένες ενημερώσεις, δίνοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) καθώς και την ανάλογη κατά περίπτωση συγκατάθεση σας. 
Μετά την παραπάνω εγγραφή σας, γίνεται μέσω αυτοματοποιημένης επεξεργασίας κατάρτιση του προφίλ σας, με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα, τη συμπεριφορά, τη θέση ή τις μετακινήσεις σας. Η χρήση των στοιχείων που μας δίνετε, γίνεται για να σας παρέχουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης, για να σας στείλουμε ειδοποιήσεις που αφορούν προσωπικά εσάς (για παράδειγμα προϊόντα που είδατε στην ιστοσελίδα μας ή που σας ενδιαφέρουν) αλλά και να μπορούμε να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας ανάλογα με τις αναζητήσεις σας, το ιστορικό και τις προτιμήσεις σας. 
Αυτό πραγματοποιείται αυτοματοποιημένα με την εγγραφή σας καθώς μπορούμε να γνωρίζουμε και να ικανοποιούμε καλύτερα τις ανάγκες σας όσον αφορά τα παρεχόμενα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. 
Στόχος μας είναι να μπορούμε να ανακαλύψουμε τις σας αρέσει ώστε να σας παρέχουμε προτάσεις προσαρμοζόμενες στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Επιπλέον Στοιχεία Όταν τα Δεδομένα Συλλέγονται από Τρίτους και Όχι Απευθείας Από Το Φυσικό Πρόσωπο

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στο www.electrofun.gr σας παρέχουμε τη δυνατότητα να εγγραφείτε δημιουργώντας λογαριασμό μέλους (sign up) ή να κάνετε είσοδο στο λογαριασμό σας (sign in) με την χρήση των λογαριασμών σας από Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης ( Facebook, Google+), δίχως να χρειάζεται να θυμάστε κωδικούς πρόσβασης, μέσω αυτοματοποιημένης ασφαλούς λειτουργίας η οποία πραγματοποιείται με την απευθείας επικοινωνία των συστημάτων μας με το εκάστοτε κοινωνικό δίκτυο. 
Προϋπόθεση για τη χρήση της παραπάνω αυτοματοποιημένης λειτουργίας εγγραφής/εισόδου είναι να δώσετε εξουσιοδότηση στο εκάστοτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τη χρήση αυτή, η οποία ταυτόχρονα εξουσιοδοτεί το μέσο να μας μεταβιβάσει προσωπικά σας δεδομένα τα οποία έχετε εσείς δηλώσει σαν δημόσια στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Κατά τη στιγμή της εξουσιοδότησης έχετε ενημέρωση για το ποια ακριβώς στοιχεία θα διαβιβαστούν και έχετε και την δυνατότητα από-επιλογής κάποιων από αυτά. 
Η εξουσιοδότηση σας στο εκάστοτε μέσο γίνεται μία φορά και ισχύει έως ότου εσείς με δική σας ενέργεια προς το εκάστοτε μέσο την διακόψετε (αναζητήστε τις σχετικές λειτουργίες – επιλογές στον προσωπικό σας λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης). 
Τα προσωπικά σας στοιχεία που συλλέγουμε από τα κοινωνικά δίκτυα, εφόσον αυτά είναι δημόσια και μόνο με τη συγκατάθεση σας, είναι το Όνομα, το Επώνυμο, το Email, η ημερομηνία Γενεθλίων και το φύλο σας, αλλά και όποια άλλα στοιχεία έχετε δηλώσει σαν δημόσια στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται για την δημιουργία λογαριασμού μέλους και τις ανάγκες αυτού όπως περιγράφονται στην σχετική ενότητα «Δημιουργία λογαριασμού μέλους».

Συνδέσεις με άλλους ιστότοπους.

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους για ξένους ιστότοπους. Η Electrofun Χρυσανθακόπουλος Ζ. Χρήστος. δεν φέρει ευθύνη για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο άλλων ιστοτόπων που δεν ανήκουν στην Electrofun Χρυσανθακόπουλος Ζ. Χρήστος. Κατά συνέπεια, σας προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά τις δηλώσεις απορρήτου των εν λόγω ξένων ιστοτόπων.

https://emulate.contactpigeon.com/editor/v5/img/you-assets/images/GDPR_LP.jpg

Στο Electrofun.gr Χρυσανθακόπουλος Χρήστος  η προστασία των δικαιωμάτων αλλά και των προσωπικών σου δεδομένων έχουν πρωταρχική σημασία. Για το λόγο αυτό η εταιρία εναρμονίζεται με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων που τίθεται σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018. Θα θέλαμε λοιπόν να ζητήσουμε τη συγκατάθεση σου για να λαμβάνεις διαφημιστικές ενημερώσεις και όλα τα νέα που αφορούν την εταιρία μας. 

Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες για τη δήλωση Απορρήτου και Προστασίας προσωπικών δεδομένων παραπάνω!

Δώσε μας την συγκατάθεση σου για:
 

Να σου στέλνουμε όλα τα νέα μας αλλά και τις καθημερινές μας προσφορές

Να σου επικοινωνούμε προσωποποιημένες επιλογές, προσφορές και προϊόντα

Και μην ανησυχείς μπορείς να αλλάξεις γνώμη οποιαδήποτε στιγμή και να αναιρέσεις τη συγκατάθεση σου. Πώς; Επιλέγοντας το κουμπί απεγγραφής που θα βρεις σε κάθε επικοινωνία μας ή στέλνοντας μας email στο support@electrofun.gr


 
Τρόποι παραγγελίας

Για παραγγελίες  Electofun.gr  σας παρέχει τις εξής επιλογές.
1)      Αγορά μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος. Βρείτε τα προϊόντα  που σας ενδιαφέρουν από την ειδική φόρμα αναζήτησης με βάση της ανάγκες σας και τοποθετήστε τα στο καλάθι αγορών. Όταν ολοκληρώσετε τις αγορές σας, πατήστε το καλάθι αγορών και συμπληρώστε τα βήματα που σας υποδεικνύονται.
2)      Τηλεφωνικές παραγγελίες. Καλέστε Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 – 20:30 και Σάββατο 10:00 – 15:00 στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών  2622770971  &  2118007879
3)      Παραγγελίες από το κατάστημα. Το κατάστημα μας είναι στο Αμαλιάδα στην οδό Κολοκοτρώνη & Φιλικής Εταιρείας
Οι ώρες λειτουργίας του είναι  Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 – 20:30  και Σάββατο 10:00 – 15:00

Τρόποι αποστολής και κόστος μεταφορικών

Η αποστολή των προϊόντων από την Electofun.gr  γίνεται με τους εξής τρόπους.
1. Αποστολή προϊόντων με Γενική Ταχυδρομική . Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω του δικτύου Courier στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Αν η διεύθυνση του παραλήπτη βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή του δικτύου της Courier η παραγγελία σας θα παραδοθεί στο κοντινότερο κατάστημα  Courier  που βρίσκετε στην περιοχή σας.
Α) Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.
Β) Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ , με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€. (Για ορισμένους συνδυασμούς πόλης αποστολής - πόλης παράδοσης ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες).
Γ) Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ , με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20€.
* Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, (δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος της εταιρείας.
2. Αποστολή προϊόντων με μεταφορική εταιρεία. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών . Η παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας σας γίνεται από τις αποθήκες των εταιριών αυτών, για τις διευθύνσεις των οποίων θα ενημερώνεστε με γραπτό μήνυμα στο κινητό σας ή στο email σας.Το κόστος των μεταφορικών από 4.00 έως 10.00 ευρώ (ανάλογα με τον νομό του πελάτη) για έως 10 κιλά. Όταν το βάρος είναι μεγαλύτερο θα υπάρχει ενημέρωση για το τελικό κόστος .Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν και τον νόμιμο ΦΠΑ.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποστολή είναι η εξόφληση αυτών μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ή μέσω πιστωτικής κάρτας.
3. Οι αποστολές με δωρεάν μεταφορικά εάν έχουν όγκο ή μεγάλο βάρος γίνεται αποστολή μόνο με μεταφορική της επιλογής μας και μόνο όταν υπάρχει εξόφληση αυτών .

Αντικαταβολή

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20€. Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής. Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000€ ανά αποστολή.

3. Ειδικά για την περιοχή της Αθήνας και για την γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας οι αποστολές θα γίνονται μέσω τριγωνικής αποστολής (Το δέμα σας θα έρχεται μέσω μεταφορικής ή  Courier και η απόδειξη συναλλαγής θα σας αποστέλλεται μέσω email ή Ταχυδρομείου ) 
 

3. Παραλαβή από το κατάστημα

Η Electofun.gr  θα επιλέξει την οικονομικότερη μεταφορική λύση για να σας παραδοθεί το προϊόν της παραγγελίας σας.
Η Electofun.gr  δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις ή κακή μεταχείριση στις συσκευασίες των προϊόντων που αποστέλλονται. Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.

Τρόποι πληρωμής

Στην Electofun.gr  έχετε τους εξής τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας.

Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία των προϊόντων σας στις συνεργαζόμενες τράπεζες:

         
         
 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 225/611316-88
 IBAN: GR2501102550000025561131688
Δικαιούχος : Χρυσανθακόπουλος Χρήστος του Ζαχαρία 

ALPHA BANK: 886-002101-077587
ΙBAN: GR5501408860886002101077587
Δικαιούχος : Χρυσανθακόπουλος Χρήστος του Ζαχαρία

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6569-103456-805
ΙBAN: GR3901715690006569103456805
Δικαιούχος : Χρυσανθακόπουλος Χρήστος του Ζαχαρία


Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο σας και να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2622770971  &  2118007879 ή να μας αποστείλετε μέσω email στο info@electrofun.gr την απόδειξή της κατάθεσης.
Η ELECTROFUN.GR θα επιλέξει την οικονομικότερη μεταφορική λύση για να σας παραδοθεί το προϊόν  της παραγγελίας σας.
Όλα τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία των προϊόντων σας με την πιστωτική σας κάρτα. 
Όλα τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.
Πληρωμή με PayPal. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία των προϊόντων σας με την κάρτα PayPal.
Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για on line συναλλαγές παγκοσμίως. Η επιβάρυνση που υπάρχει είναι +3.5% επί του συνολικού ποσού και +3.00 ευρώ για τραπεζικά έξοδα. ( Προσωρινά μη διαθέσιμο )
Πληρωμή στο κατάστημα. Το κατάστημα μας είναι στην Αμαλιάδα στην οδό Κολοκοτρώνη & Φιλικής Εταιρείας
Οι ώρες λειτουργίας του είναι  Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 – 21:00  και Σάββατο 10:00 – 15:00
Σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές που υπάρχουν στο www.electrofun.gr συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος ΦΠΑ.
Τα προϊόντα παραμένουν στην κυριότητα της ELECTROFUN.GR μέχρι την πλήρη εξόφληση τους.
Η ELECTROFUN.GR διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Σε περιπτωσή όμως που ο πελάτης έχει προχωρήσει σε παραγγελία και οι τιμές στα προϊόντα έχουν τροποποιηθεί ισχύουν οι τιμές που υπάρχουν στην παραγγελία του για 48 ώρες.


Επιστροφές προϊόντων


Αν είστε φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) και η αγορά σας προορίζεται για προσωπική χρήση και όχι για την εξυπηρέτηση της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, τότε μπορείτε να επιστρέψετε τo προϊόν  σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Σε αυτή την περίπτωση θα σας ζητήσουμε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού για να σας επιστρέψουμε την αξία τους αφού πρώτα ελεγχθούν από το αρμόδιο τμήμα επιστροφών.

Όροι και προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφών

Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους.
Εξαιρούνται επίσης από το δικαίωμα επιστροφής τα προϊόντα τα οποία έχουν παραγγελθεί ειδικά για εσάς από το εξωτερικό.

Βασική προϋπόθεση για να γίνει αποδεκτή η επιστροφή του προϊόντος είναι  τόσο το ίδιο το προϊόν, όσο και η συσκευασία του να παραδοθούν στο κατάστημα μας στην  κατάσταση που το παρέλαβε ο καταναλωτής, χωρίς να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του προϊόντος, χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, και φυσικά χωρίς φθορές στο ίδιο ή την συσκευασία του, η οποία θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση, το κατάστημα μας δεν έχει καμία υποχρέωση να δεχθεί την επιστροφή ή την πίστωση του προϊόντος.

Στην περίπτωση αυτή, η επιστροφή γίνεται πάντα με έξοδα και ευθύνη του πελάτη.

Σε περίπτωση βλάβης του προιόντος, εως και 10 ημέρες μετά την ημερομηνία αγοράς που αναγράφεται στο παραστατικό (με προυπόθεση ότι  δεν  ευθύνεται ο πελάτης), καλύπτουμε τα μεταφορικά επιστροφής σε εμάς και αποστολής προς εσάς. Μετά την πάροδο των 10 ημερών τα  μεταφορικά  τα χρεώνεται ο πελάτης. 

Εγγύηση Προϊόντων

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από το κατάστημα μας, καλύπτονται από την εγγύηση της επίσιμης αντιπροσωπείας τους. 

Ο χρόνος διάρκειας της εγγύησης του κάθε προιόντος, διαφοροποείται, ανάλογα με το προιόν και την πολιτική εγγυήσεων της κάθε αντιπροσωπείας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως τα Ηλεκτρονικά Εξαρτήματα έχουν εγγύηση 12-24 μήνες ενώ οι Αισθητήρες CCD / CMOS (Κάμερες) εγγύηση 6 μηνών.

Σε κάθε περίπτωση τα έξοδα αποστολής των προϊόντων που βρίσκονται εντός της εγγύσης βαρύνουν τον καταναλωτή. 

Υπεύθυνος για κάθε παροχή εγγύησης (συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου εκτέλεσης αυτής)  είναι αποκλειστικά και μόνον ο εκάστοτε κατασκευαστής. Είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε πιστά και ανεξαιρέτως όλες τις τυποποιημένες και προβλεπόμενες διαδικασίες ελέγχου, επισκευών ή επιστροφών που καθορίζονται από αυτόν και από τις εκάστοτε κείμενες διατάξεις των Ελληνικών Νόμων και των διατάξεων Οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε περίπτωση που εντός εγγύησης δεν επισκευάζετε  το προϊόν και έχει καταργηθεί, είμαστε υποχρεωμένοι να σας το αντικαταστήσουμε με παρόμοιας δυναμικότητας προϊόντος ίδιας ή διαφορετικής μάρκα

Η εγγύηση ενός προϊόντος σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει:

1.Βλάβες που προκλήθηκαν από κακό χειρισμό, εσφαλμένη χρήση, λάθος σύνδεση, διαφορετική τάση ρεύματος, βραχυκύκλωμα, πυρκαγιά, υψηλή ή χαμηλή θερμοκρασία, υγρασία, καιρικά φαινόμενα (κεραυνό, πλημμύρα, έκθεση σε ήλιο, κλπ)
2. Αναλώσιμα υλικά, όπως μπαταρίες, μύτες κολλητηριών, λάμπες, κ.α..
3. Αναβαθμίσεις, τροποποιήσεις, βελτιώσεις ή εξελίξεις που μπορούν να γίνουν σε όμοιες συσκευές.

Η εταιρεία μας είναι πάντα στην διάθεση σας ώστε να καλύψει κάθε απορία σας σχετικά με την πολιτική εγγύησης του προϊόντος ή των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν, γραπτώς ή  τηλεφωνικώς , όπως επίσης να σας ενημερώσουμε για τον πάροχο της εγγύησης, το διάστημα της εγγύησης, το διάστημα αποκατάστασης της βλάβης, καθώς και οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία.

Φωτογραφίες / Περιγραφή προιόντων

Οι φωτογραφίες στα προιόντα καθώς και η περιγραφή τους, βασίζεται στα στοιχεία που λαμβάνουμε από τις εταιρίες / επίσημους αντιπρόσωπους κάθε φορά και είναι ενδεικτικές. Ενδέχεται η φωτογραφία του προιόντος να μην ανταποκρίνεται πλήρως στο κάθε προιόν, για λόγους διαφορετικής διαθεσιμότητας ανά περιοχή / χώρα. 

  Message Us

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!