Τρόποι Αποστολής - Παραλαβής

Τρόποι αποστολής και κόστος μεταφορικών

Για κάθε αγορά σας, η αποστολή της παραγγελίας ξεκινά μετά την μεταξύ μας επικοινωνία.
Για να γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας στο

211-8007879 - 2622770971  
ώστε να προχωρήσει άμεσα η παραγγελία σας.
Προσοχή : Οι παραγγελίες σας δεν αποστέλονται αν δεν υπάρχει τηλεφωνική επιβεβαιώση από την εταιρεία μας

Η αποστολή των προϊόντων από την ELECTROFUN.GR γίνεται με τους εξής τρόπους.

1. Αποστολή προϊόντων με Γενική Ταχυδρομική  

 Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω του δικτύου Courier στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.
Αν η διεύθυνση του παραλήπτη βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή του δικτύου της Courier η παραγγελία σας θα παραδοθεί στο κοντινότερο κατάστημα  Courier  που βρίσκετε στην περιοχή σας.

Α) Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,00 € μέχρι τα 2 κιλά βάρους.
Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.
Β) Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ , με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα,
η χρέωση διαμορφώνεται στα
5,00 € μέχρι τα 2 κιλά βάρους.
Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€. (Για ορισμένους συνδυασμούς πόλης αποστολής - πόλης παράδοσης ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες).
Γ) Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους.
Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20€.


* Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ 
, (δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος της εταιρείας.

2.  Αποστολή προϊόντων με μεταφορική εταιρεία.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών . Η παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας σας γίνεται από τις αποθήκες των εταιριών αυτών, για τις διευθύνσεις των οποίων θα ενημερώνεστε με γραπτό μήνυμα στο κινητό σας ή στο email σας. Τα έξοδα μεταφοράς της παραγγελίας σας μέχρι το συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών στην Αττική ( Μεταφορική Μελετίου Διεύθυνση Παρ. Λεωφόρου Κηφισού 87, Αιγάλεω 122 41 Τηλ Επικοινωνίας 21 0346 2207 ) είναι  (Δωρεάν)!  Ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα επιβαρύνεστε το κόστος μεταφορικών που αφορά την Μεταφόρτωση της παραγγελίας σας απο την Αττική μέχρι και τον τελικό προορισμό, το οποίο και πληρώνεται κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο πρακτορείο μεταφορών

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποστολή είναι η εξόφληση αυτών μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ή μέσω πιστωτικής κάρτας.  

Αντικαταβολή

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,80€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20€. Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής. Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000€ ανά αποστολή.


3. Ειδικά για την περιοχή της Αθήνας και για την γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας οι αποστολές θα γίνονται μέσω τριγωνικής αποστολής (Το δέμα σας θα έρχεται μέσω μεταφορικής ή  Courier και η απόδειξη συναλλαγής θα σας αποστέλλεται μέσω email ή Ταχυδρομείου )

4. Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε από το κατάστημά μας ! Θα ήταν χαρά μας να σας γνωρίσουμε από κοντά και να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Για αποφυγή παρεξηγήσεων οι διαθεσιμότητες των προιόντων αλλάζουν από λεπτό προς λεπτό.

Επικοινώνήστε μαζί μας πριν για το προιόν που σας ενδιαφέρει.

Οι ώρες λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματος αναφέρονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην σελίδα επικοινωνία.

 

  Message Us